forsinket fly

Ventetiden føles uendelig i en lufthavn

Ventetiden føles uendelig i en lufthavn

Især med små børn, der kan være svære at underholde, når du kun har adgang til din håndbagage. Jeg havde sørget for tilpas med underholdning til de timer, vi vidste, vi skulle bruge i transit, men da flyet var forsinket, så var tiden lige pludselig meget lang for os alle sammen. Jeg ville kede mig, hvis jeg var der alene, men sammen med børnene var det endnu mere besværligt.

Er vi der ikke snart?

Jeg kunne ikke lyve og sige ja, men samtidig kunne jeg heller ikke fortælle dem, hvornår vi skulle ombord på flyveren. Så jeg prøvede at underholde dem efter bedste evne, selvom det holdt hårdt.

Det eneste, der kan trække bare lidt i den positive retning, det er, at jeg erfarede, at der var mulighed for at få en erstatning i forbindelse med denne forsinkelse. Men med børnene ved min side var det ikke lige der, jeg havde overskud og kræfter til selv at finde ud af det. Hvis det så endda var muligt at gøre det alene. Jeg håbede at kunne finde mere professionel hjælp til formålet.

Derfor er det godt for mig, at der findes firmaer, der har specialiseret sig i erstatning ved flyforsinkelse. Jeg valgte helt naturligt det, der tiltalte mig mest.

Det gav pote

Der er noget befriende ved et firma, der bare har styr på det hele. Det var nemt at give dem de få oplysninger, de skulle bruge, og så kunne jeg tage mig af børnene igen. De klarede det hele, og der kom rigtig hurtigt svar.

Desuden er deres gebyr lavere, end du finder det andre steder, og derfor er det en løsning, jeg vil anbefale alle, der skulle være så uheldige at havne i den samme situation som mig. Det kan svare sig, det er nemt, og du får din erstatning på ingen tid.