restaurant århus

Uden børn denne gang

Uden børn denne gang

Vi har i mødregruppen snakket meget om, at når vi var stoppet med at amme, så ville vi gerne ud uden børnene en enkelt aften og drikke et glas vin og spise noget god mad, og vi vidste godt, hvor vi skulle hen, for vi havde været ude med børnene et par gange, og der havde været noget, som hed social dining på denne restaurant, og det tiltalte os alle. Mad, som bliver delt af alle ved bordet, og man kommer hinanden meget mere ved, lidt som at være ved en familiefest, hvor du ikke kender alle.

Det lykkedes endeligt for os at finde en dag, og vi var meget spændte på at komme afsted og slappe af for en enkelt aften.

Så god en oplevelse

Vi havde prøvet restauranten før, og det var med børn, så vi vidste at den service, som de havde, var helt i top, og at når man skulle ud til social dining århus, så var det klart det bedste sted, hvor man kunne tage hen.

Vi fik en helt igennem fantastisk aften, hvor vi fik grinet, slappet af og nydt noget af det bedste mad, jeg har fået i mit liv, og i gode omgivelser, hvor der var ren uformel betjening, men alligevel så var tjenerne meget opmærksomme.

Prisen var klar bedre end jeg havde forventet, for normalt så koster mad i den kvalitet meget mere, og kombineret med den gode service og stedets fantastiske atmosfære garneret med et helt igennem fantastisk vinkort, er det bare kun med til at gøre hele oplevelsen til noget, som er bedre og større end noget andet, jeg har prøvet, siden lillemanden blev født.

Jeg kan kun anbefale denne restaurant som et sted, hvor der er plads til alle. også vores larmende børn. og hvor der er god mad, dejlig og venlig service, gode priser og fantastisk mad og vin, og vi har allerede bestilt bord til om 2 måneder.