grøn te

Lidt selvforkælelse

Lidt selvforkælelse

Jeg har altid haft en idé om, at jeg skal have en periode for mig selv hver dag, en lille smule selvforkælelse, hvor jeg ikke tænker på andet end at slappe af og nyde det, som jeg er i gang med, og for mit vedkommende så har jeg indset, at jeg slapper bedst af med en kop te – grøn eller en anden form for te, noget, som jeg kan sidde med og slappe af og nyde.

Det er blevet et hyggeligt ritual

Sammen med min datter er det blevet til, at vi om aftenen sætter os ud i udestuen og tager en kop matcha te, et lille resultat af, hvor jeg bruger lidt ekstra tid på at lave teen, og mens den står og trækker, så finder vi et tæppe og puder. Vi siger ikke noget, mens vi gør klar til at drikke te og lave ingenting.

Vi har hver vores smag i te. og det kan blive dyrt at have flere forskellige stående, de mister jo smag over tid, men takket være en rigtig god ven, så fik jeg anbefalet en hjemmeside, hvor jeg ville kunne få alt det, jeg ønskede af grøn te med mere.

Stort udvalg af lækker te

Jeg kiggede ind på hjemmesiden, og jeg må give min veninde ret, der er på hjemmesiden mange forskellige former for te, og der er også mange typer af te, som jeg ikke kender. Jeg bestilte en lille portion af mine favoritter, og så måtte jeg se, om det var noget, som jeg kunne lide, og om kvaliteten var i orden.

Jeg blev noget overrasket, da de allerede nogle få dage efter leverede min te, og prisen kunne jeg slet ikke klage over. Det samme gælder for kvaliteten, både min datter og jeg har bestilt te, og vi har ikke fået så god te noget andet sted. Det er virkelig dejligt med kvalitet, når jeg skal forkæle mig selv, og det er skønt med et sted, hvor jeg kan stole på, at de leverer kvalitet hver gang.