Gabor

Sneakers gør det hele mere komfortabelt

Sneakers gør det hele mere komfortabelt

Det gode ved at arbejde et sted, hvor der er en afslappet stil, det er, at sneakers bare er en mulighed i hverdagen. Der er ikke behov for høje hæle hver dag, men kun når jeg har lyst. Og for mig står sneakers lige så godt til kjoler, som høje hæle gør. Desuden er de mere behagelige at cykle i end de høje hæle. Nogle gange bruger jeg dem bare til turen og skifter, når jeg er kommet frem. Andre gange er de i brug hele dagen. Men som med alt andet fodtøj, så kræver det gode sko, for ellers er det lige meget. Kvalitet og udseende ja tak, for gode sko skal ikke være kedelige sko.

Mine er gabor sko

Sportssko er ja – for meget sport og for lidt elegance. Sportsskoene bruger jeg til træning og løb, men ikke til hverdag. Der sal det være pæne sko. Helst mørke i farven, og enten med fine og dekorative snørebånd eller med lynlås. De må gerne skille sig lidt ud. Det skal være sneakers, men med en kant, der gør dem feminine, moderne og meget langt fra sportens verden.

Desuden er sko og støvler noget, jeg køber på nettet. Det er hyggeligt at kigge efter sko online, selvom det er svært for mig lige at begrænse det til det mest nødvendige. Især på den hjemmeside, hvor jeg handler. Der har de nemlig altid et fantastisk udvalg til gode priser.

Det er lettere online

Det er jo lynhurtig levering, og jeg elsker, når der tikker en sms ind på telefonen om, at nu kan jeg hente min pakke. Tæt på, hvor jeg bor, så den kommer med hjem efter arbejde, så jeg kan bruge mit nyeste køb med det samme. Mine støvler samler nemlig ikke støv i skabet, og det samme gælder mine sko.