marguerit armbånd

Noget til håndleddet

Noget til håndleddet

Jeg har altid bedst kunnet lide diskrete smykker. Ikke for meget farve, ikke for mange sten. Noget, der er moderne, og noget, der går til det hele. Den slags, jeg kan bruge til hverdag, uden det bliver for meget, men som også passer til det mere festlige. Men samtidig har jeg altid godt kunne lide margueritterne. De er bare smukke, men de ældre af dem er for store til min smag. Det er ikke lige det, men bare designet, jeg gerne vil have. Lidt mindre blomster og gerne i sølv, så ville jeg gerne.

Fundet som et armbånd

Heldigvis er der designere, der ser den smukke blomst på samme måde, som jeg gør, og som har omsat den til moderne, smukke smykker, som jeg er vild med. Jeg har kastet min kærlighed på et margueritarmbånd. Det er i sort læder, der vikles tre gange rundt om armen, låsen er kraftig og i sølv, og der sidder tre små, smukke blomster på det. De er sølvfarvede med det hvide udenom. Jeg synes, det er noget helt særligt. Det er meget moderne, men det er samtidig tro mod sit ophav. Det omfavner det, mens det er moderne. Så det bestilte jeg, det sekund jeg så det. Kærlighed ved første blik, hvis et smykke kan gøre det for en.

Det kom hurtigt

Der kan jeg godt handle igen. Det var ikke kun gode priser på alt, jeg kiggede på, det var også hurtig levering. Det er ret imponerende, synes jeg. Så når jeg skal forkæle mig selv – eller købe gaver – så er det da lettere at klare det hele her. Alternativet er at skulle ud og lede i forretninger, som kan være meget hyggeligt, men ikke nødvendigvis givende. Her er det nemt at se, om det er på lager eller ej, og det kan jeg lide.