Lydbøger

Den lange pendlertur

Den lange pendlertur

Jeg har en time hver vej på arbejde, og min kone har bilen, for det kan ikke betale sig for mig at tage bilen ind til København, for det er umuligt at parkere i indre by alligevel, og heldigvis arbejder jeg lige ved hovedbanegården. Min kone ved, at jeg elsker at læse, og hun havde derfor til min første dag valgt en lidt anderledes løsning til mig. Hun havde købt mig et abonnement til lydbøger, som jeg kunne logge på fra min telefon og sidde at lytte til, mens jeg kørte ind på arbejde.

Det er genialt

Jeg vidste ikke lige, hvad jeg skulle mene om det, men jeg må indrømme, at det abonnement, som hun har fundet til mig på politikenbooks, er perfekt. Jeg læser alt, og alle genrer er noget, som jeg interesserer mig for. Det er nemlig op til humøret, hvad jeg har lyst til at læse. Det kan være alt fra Anders And til Krig og Fred.

Jeg skulle lige vænne mig til, at jeg fik bøgerne læst højt, og grundigt undersøge det, der stod i det abonnement, jeg havde. Så snart jeg havde gjort det, så havde jeg vænnet mig til det enorme udvalg, som de havde i lydbøger. Det var som at have et mindre bibliotek lige ved hånden.

Dem bliver jeg hos

Da jeg skulle forny abonnementet, undersøgte jeg det marked, der er, og der var ikke noget sted, hvor jeg kunne få et bedre abonnement, for det skulle både have et stort udvalg og en god pris. Det er der ikke mange, som kan leve op til, og for at gøre det hele noget bedre, så er den kundeservice, som de har, også rigtig god. De få gange, jeg har måttet snakke med dem, har de været meget professionelle og altid klar til at hjælpe, så man får lige det, som man leder efter.