Regnskov

Det er i sidste minut

Det er i sidste minut

Vi skal redde regnskoven, og det er ved at være i sidste sekund, hvis vi skal nå at redde den regnskov, der er tilbage. Det er en stor del af regnskoven, der er blevet fældet i de sidste årtier, og det udrydder en stor del af den mangfoldige flora og de mange dyrearter, som lever i skoven. Det hele er for at give plads til marker, så lokalbefolkningen kan overleve, og så de rige i vesten kan få deres møbler af det ædle træ, der kun findes i regnskoven.

Men heldigvis så er der organisationer, som vil gøre, hvad de kan for at redde selv den mindste smule regnskov.

At være med

Det er sådan en organisation, vi blev medlem af for et par år siden, og vi har siden set, hvordan de heldigvis er støt stigende i antallet, som støtter dem og deres gode sag.

Grunden til det blev dem, som vi valgte at støtte, var, at de har så mange forskellige tiltag, og et af de tiltag, hvor du gør en forskel med det samme, er at de tilbyder muligheden for at købe et stykke regnskov, som så er dit, og derfor ikke kan blive skovet.

Der er også en masse foredrag og forelæsninger, hvor foreningen er ude og forklare, hvor slemt det står til, og de er i gang med at prøve at redde så meget de kan.

Køb fornuftigt ind

I deres store og velassorterede webshop kan du købe forskellige produkter, som alle har relation til regnskov på en eller anden måde og er med til at sikre, der kommer penge ind til formålet.

Du kan også give medlemskab af foreningen som gave, og det er noget som vi tit har gjort.

Hvis du ønsker at vide mere, så er der altid nogen klar med svar på dine spørgsmål, som sørger for at du bliver klogere på bevaringen af regnskoven.