E-bøger

Min nye boghandel

Min nye boghandel

Tiden forsvinder. Du forsvinder langsomt ind i en historie og snart har du glemt både tid og sted. Hvis du ligesom mig, kender til den følelse, når du først kommer i gang med en rigtig god bog, så skal du læse med her.

Så kender du sikkert også følelsen af den lidt trætte skulder, som dagligt må slæbe tasken fyldt med bøger, fordi at du lige skal have en bog med til bussen. Den trætte skulder kan nu endelig ånde lettet op, for det er der kommet en løsning på. Den hedder e-bøger og nærmere bestemt Politikenbooks. 

Hvad er det så, Politikenbooks?

Politikenbooks.dk er en online boghandel, hvor du kan købe tusindvis af forskellige bøger, uanset hvor du befinder dig henne. Hvis du nu ikke skulle kunne lide at læse lige så meget som jeg, er der også mulighed for at købe dig adgang til lydbøger. Så er det blot at stikke et headset i din mobil og lytte til de nyeste bestsellere.

Det er meget let af bruge Politikenbooks. Du henter blot appen ned på din mobil eller tablet. Herefter opretter du en bruger og så har du faktisk adgang til alle e-bøger på Politikenbooks.dk. Der er tusindvis af forskellige bøger og der bliver hele tiden lagt nye e-bøger op, som du kan købe. 

Blive inspireret til nye bøger 

Nogle gange kan jeg godt have svært ved at finde de næste bog, jeg skal læse. Ofte fordi at jeg vælger den samme genre, som jeg ved, at jeg kan lide. Men jeg synes også, at det er rart at blive inspireret til at læse noget nyt. Det smarte ved at bruge politikenbooks er, at de sender nyhedsbreve ud med nye bøger, som er blevet tilgængelige på appen. Her kommer der også anbefalinger, som kan guide dig i, hvilken bog du skal i gang med næste gang. 

Politkenbooks.dk er blevet min nye læsemakker og min skulder takker mig hver dag for ikke at skulle slæbe på rundt på alle mine bøger.