agriturismo toscana

bondegårdsferie med stil

bondegårdsferie med stil

Jeg ved ikke hvordan jeg ellers skal beskrive min ferie på en anden måde end bondegårdsferie med stil og ro, for det var hvad vi fik da vi tog imod et tilbud om at komme på agroturismo toscana.

Der er vel næppe nogen som ikke kender den italienske region toscana og de mange madretter, vine, olier og andre lækkerier som kommer fra det område, så da vi fik muligheden for at komme derned og nyde det på nærmeste hold, så tog vi chancen og det fortrød vi bestemt ikke. vi følte os fra første sekund i sikre hænder med rejsebureauet og da vi kom til Toscana blev vi budt velkommen af værtsparret som vsr vi en del af familien.

I de to uger vi var på ferie fik vi en fantastisk indblik i det der skal til for at leve og arbejde med det som vi andre aldrig ser, for gården producerede udover vin også deres egne oste , skinker og de havde en stor frugtlund og en enorm have hvor de havde alle former for grønt til mad.

Hele ferien blev vi behandlet som vr vi en del af familien og vi fik vist de finere detaljer ved produktionen af de forskellige forædlede produkter som vi alle kender og nyder når vi er hjemme i danmark.

Vi nød at se hvordan livet på landet gik for sig i Toscana og der var en ro og selvom livet er stressende og der også i toscana er fart på , så er livet langsommere og man tager tiden til at hygge med familien og venner, til at nyde et glas vin og den hjemmelavede mad som vi alle kedner og elsker.

Ferien var vederkvægende og vi om hjem til hverdagen afslappede og uden stress, vi snakkede om allerede på vej hjem i flyveren om at vi skulle derned igen og ferie er booket, for det er ikke hver dag du får så dejlig en ferie.