the

Te

Te

Te er en af de mest populære drikke i verden og har været det i mange år. Selvom te ikke dyrkes i Danmark, har vi drukket te i mange år. Der findes et stort udvalg af te, og du kan finde te, der er perfekt til enhver lejlighed. Te kan drikkes af sundhedsmæssige årsager, men du kan også drikke det for hyggens skyld. Byt din morgenkaffe ud med sort te for at få et skud koffein på en alternativ måde. Du kan også vælge at drikke grøn te et par gange i løbet af dagen som en lækker, forfriskende drik. 

De mange forskellige typer te

Hos en god tehandel vil du finde et utroligt stort udvalg af te. Det kan virke lidt overvældende at skulle vælge mellem 100 forskellige slags. Men det behøver ikke at være så svært. Du skal blot kende et par tommelfingerregler, der kan hjælpe dig med at finde den perfekte te. Hvis du blot vil nyde smagen af te, så skal du naturligvis bare vælge den te, der lyder som noget for dig. Men hvis du vil vælge din te med omtanke for dens effekter, så skal du kende lidt mere til, hvordan de forskellige typer påvirker dig. Noget af det kan lyde som skrøner, men du kan jo prøve og se, om du selv kan mærke forskellen.

Når det kommer til te, der er lavet af teblade, findes der et par forskellige typer. I Danmark har sort og grøn te altid være meget populære. Men hvid te er også ved at gøre sit indtog i de danske hjem. Disse typer er koffeinholdige og adskiller sig i, hvor kraftig og bitter smagen er. Udvalget er stort, og der findes mange forskellige typer og smagsvarianter inden for hver kategori. Ønsker du en koffeinfri te, kan du gå efter urtete. Der er masser af te at udforske, og den bedste måde at finde sin yndlings te på er ved at prøve lidt forskelligt.