Fototapet

Den stilfulde endevæg

Den stilfulde endevæg
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Jeg havde leget lidt med tanken om at male endevæggen i stuen bag ved sofaen i en eller anden kontrastfarve for at skabe noget mere liv og spænding i dette rum. Jeg var bare i tvivl om, hvilken farve, det skulle være. Den skulle passe til resten af væggene og samtidig også til alle møblerne, og indtil videre var jeg ikke nået nærmere mit mål. Sådan går det, hvis man overtænker det hele.

Det er dog nogle gange en gevinst

 Der var nemlig en dybere mening med, at jeg ikke kunne finde på den helt rigtige farve til den endevæg, og det er, at det slet ikke skulle være maling. Derfor er det en god idé at følge din intuition og tanker, når det kommer til din indretning, for du finder den helt rigtige løsning på den måde, og du finder det, du rent faktisk vil være glad for at pryde dit hjem med.

For mit vedkommende hedder denne løsning fototapet. Det er farver og mønstre på en gang, og i stedet for bare en kontrastfarve har jeg nu skabt en kontrastvæg. Det giver stuen et helt andet liv, området nede ved sofaen er så meget mere hyggelig og imødekommende, og der kommer fokus på dette sted, hvilket er meningen, for det er her, der skal slappes af og hygges.

Små detaljer gør hele forskellen

Du kan sagtens bruge tapet i hele rummet og få fantastiske resultater, men du kan også gøre som jeg og skabe kant, liv og charme. De spændende tapet, det finder du i øvrigt på nettet. Der fandt jeg det, er giver mig glæde i hverdagen. Kast dig ud i det. Det er nemt og med et fantastisk resultat.

Udsmyk dit hjem og gør det til dit eget. Det er den beslutning, du aldrig kommer til at fortryde.