foto på lærred

Skønne billeder fra brylluppet

Skønne billeder fra brylluppet

Som så mange andre, så har vi et bryllupsbillede hængende på væggen. Taget af en professionel fotograf, og ja, der er et rigtig god billede. Men samtidig har min bror taget et tilsvarende godt af os på selve dagen. Han elsker at lege med farver og valgte at tage nogle stykker af brudevalsen men i sepia. Det er ikke altid det, jeg synes bedst om, men lige her er det bare helt fantastisk. Det fanger nogle detaljer, jeg ellers tror ville være gået tabt. Min mand og jeg er i fokus, og rundt om os står en rand af glade gæster. Jeg vil også gerne have dette billede op, ikke samme sted, men det billede fortjener det bare så meget.

Det ville gøre mig glad at hæge det op i soveværelset, men i et lidt større format end det, vi har fået printet. De lidt gammeldags farver vil passe perfekt der, og jeg ville nyde at have mit alternative bryllupsbillede på væggen også. Nu skulle jeg så finde en gammeldags ramme til det, for andet ville ikke passe til billedets stil. Jeg kunne bare ikke finde sådan en ramme, og noget skulle der gøres for det.

Løsningen var foto på lærred

Jeg kom til at tænke på, at vores bryllupsbillede så ud som om, det var printet på et lærred og derefter sat i en ramme uden glas. Måske kunne det samme ske med det her billede. Ganske rigtigt, og hos https://sumopix.com/da/foto-paa-laerred billigere end jeg havde forestillet mig. Jeg bestilte efter at have set det, de kunne, og efter at have set deres gode anmeldelser.

Et helt perfekt billede på lærred kom retur til mig. Gennemført og smukt, så meget, at det officielle bryllupsbillede nu hænger i soveværelset og det andet, som min bror har taget, hænger i stuen, for det skal alle kunne se.