SUMOpix

Skal væggene piftes op?

Er væggene derhjemme eller på kontoret lidt for kedelige, og skriger de store hvide flader på dekoration? Så er nye billeder nok løsningen, men hvordan griber man det lige an? Det kan være svært at finde balancen mellem flotte indretningstendenser og ens personlig smag, og desuden har mange svært ved at finde de rigtige billeder til den rigtige pris. Det er der nu rådet bod på; http://dk-fotopålærred.dk/ er en blog, der handler om lige præcis dette, og som kommer med gode bud på, hvordan billederne kan anvendes – og ikke mindst hvor de kan købes.

Foto på lærred

“Foto på lærred” er grundelementet på bloggen, og det skal være personligt, fordi kunst og smag ikke er ens for alle. Og når dk-fotopålærred.dk siger “fotos”, så er det ikke hvilke som helst fotos; det er dine egne, private billeder eller selvvalgte fotografier fra en billedbank med mere end 17 mio. motiver. Og du kan få dem i lige præcis den størrelse, du ønsker.

Bloggen anbefaler, at man køber sine billeder på sumopix.dk, der er en virksomhed, som producerer højkvalitetsbilleder på både lærred og tapet. Du kan uploade dine egne fotos, så du kan gøre hjemmet mere personligt eller virksomheden mere strømlinet, og du skal ikke være nervøs for dårlig kvalitet, selvom billederne er taget med din iPhone; Sumopix kontakter dig nemlig, hvis du ved en fejl har fået bestilt et billede, hvor opløsningen ikke er høj nok til det valgte format.

Jeg har været forbi deres hjemmeside og også lagt min første bestilling (se mere nedenfor), og det hele gik som smurt. Virksomheden får super gode anmeldelser på TrustPilot og indtil videre, forstår jeg godt hvorfor.

Lyddæmpende billeder

På bloggen kan du yderligere læse en hel del om akustikbilleder og effekten af disse. Sidder du i et åbent kontorlandskab eller bor du med højt til loftet, rå gulve og bare vægge, så kender du til den rungende lyd, der kan opstå i store rum. Med lyddæmpende billeder kan du komme problemet til livs, og på dk-fotopålærred.dk kan du finde inspiration til at bruge billederne på den bedst mulige måde.

Helt personligt blev jeg revet lidt med at de gode indlæg, og jeg har netop bestil tre store akustikbilleder til køkkenalrummet: samme foto (fra billedbanken), men delt i tre, så det får en collageeffekt, som jeg synes er ret lækker. De skulle komme med posten i morgen, og jeg er så spændt på at se (og ikke mindst høre) resultatet.