Designerure

Daniel Wellington – Classy and Classic

Classy og Classic kaldes to af Daniel Wellingtons kollektioner, og det er præcis, hvad de er. Designet er klassisk og elegant, og det minimalistiske udtryk fungerer optimalt. Tilbageholdt og diskret signalerer især urene tidløs elegance. Uanset hvor meget spræl og kulør jeg til tider leger med, så er der altid klassisk design i min garderobe, mit smykkeskrin og min ursamling. Det er design, som jeg ganske enkelt ikke kan blive træt af og derfor kan bære gang på gang. Netop disse kvaliteter har de to nævnte Daniel Wellington-kollektioner, og så er de tillige meget feminine.  

Urkasserne er i begge kollektioner ultratynde (blot 6 mm), og det bidrager til designets lette og stilfulde udtryk. I Classy-kollektionen kan man nyde synet af urskiver i knækket hvid og med smukke Swarovski-krystaller, der omkranses af rosenguld/rustfrit stål. I seriens York-model er læderremmen af lækkert mørkebrunt krokodilleskind med autentiske knæk og synlige systing i en matchende tråd, der står flot til rosenguldet. Denne model er min favorit. Den må jeg simpelthen eje, og jeg kan netop nu købe den på tilbud til blot 895,- kr. Det er en vældig god pris for et ur, der aldrig går af mode. 

Også Classic St. Mawes er et utrolig flot ur. Urskivens diameter er lidt større. Uret er lidt mere groft i udtrykket, og hvert minut er smukt markeret på urskiven. Materialerne er rosenguld og rustfrit stål samt en flot lysebrun læderrem. Dette ur vil jeg også gerne med tiden føje til min ursamling. Classy- og Classickollektioner giver med navne som Cambridge, Oxford og Canterbury associationer til engelsk kultur, dannelse og tradition, når den er bedst. Det kan jeg lide, at mit ur signalerer. 

Får jeg imidlertid lyst til at folde mig ud i flere farver, rummer de to kollektioner selvfølgelig også ure med de velkendte og sporty NATO-remme, der lyser i forskellige farver. Heldigvis kan urremmene i Daniel Wellingtons ure let skiftes ud, så jeg kan eksperimentere med farver og materialer, som jeg har lyst til. NATO-remmene står bl.a. flot til et sporty outfit. Fx vil NATO-remmene i marineblå og hvid eller pink og marineblå være smarte til et par jeans og sneakers og tillige give et spændende tvist til blazeren.  

Armbåndsure kan man ganske enkelt ikke få for mange af. Derfor er det utrolig vigtigt at finde en god og troværdig forhandler. Jeg har valgt Designerure.dk, fordi de sælger kendte designmærker, og fordi de konsekvent leverer en førsteklasses kundeservice.