Firmafrugt

Køb bananer, køb bananer

Køb bananer, køb bananer

Det kan alle vist synge med på, og det er samtidig lige det, vi gør i vores firma. Ikke kun bananer dog, men alle former for frugt, for vi har fået indført en frugtordning, som kommer alle til glæde og gavn. Nu er det et samlet indkøb, og der er ikke nogen af medarbejderne, der behøver at huske et stykke frugt til arbejdsdagen.

Fristende frugter giver mere glade og tilfredse medarbejdere

Jeg havde ikke forestillet mig, at noget så enkelt som firmafrugt kunne give alle medarbejderne så meget glæde og tilfredshed i deres hverdag. Dagligt kan jeg se, hvordan mængden af frugt i de forskellige kurve, der er placeret rundt omkring, svinder ind. Det er heller ikke ualmindeligt at se en kollega gå rundt med et æble i hånden eller tage en banan med til sig selv og sidemanden.

Det er noget, der kan ses med det blotte øje, og jeg behøvede næsten ikke at spørge dem, om det her var en ordning, de gerne ville beholde. Deres adfærd havde allerede givet mig svaret, men det er stadig rart at få et rungende ja på den e-mail, jeg sendte rundt.

Frisk og lækker frugt smager bare bedst

Der hersker næppe nogen tvivl om, at et stykke frisk frugt er lækket. Om du er til æbler eller bananer er underordnet, for de fleste synes, det er en god snack at få på nærmest alle tidspunkter af dagen. Der er ikke nogen forskel her hos os, for frugten bliver spist op hver gang. Derfor er vi glade for, at vi får leveringer to gange om ugen, og at den ene af dem altid ligger om mandagen.

Mandage kan være hårde at komme igennem for alle indimellem, men et stykke frugt kan give så meget mere energi, at det bestemt er til at klare. Nu skal jeg vist ud og have det æble.