billede på lærred 2

Billigt billede på lærred fra SUMOpix

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Hvis du går og savner de gode, gamle dage, hvor billeder var noget, man hængte op på væggen, og ikke gemte i galleriet på en smartphone – så bør du få trykt et billede på lærred hos SUMOpix!

 

Der er absolut ingen grund til, at de billeder, du tager af dine børn, din ferie eller blot den smukke udsigt fra terrassen, skal gemmes væk digitalt og kun kunne vises frem på en lille telefonskærm. Hvorfor ikke få dem trykt på lærred i en størrelse, du selv vælger, og få dem hængt op på væggen? Her kan de fungere som smukke og levende dekorationer, og være til glæde for dig selv og dine gæster på daglig basis.

 

Hos SUMOpix kan du nemt og billigt få trykt dit billede på lærred. I ganske få, nemme trin kan du uploade dit billede, vælge den ønskede størrelse på lærredet, og tilmed vælge, om det færdige resultat skal brand imprægneres, eller eventuelt leveres som akustik billede. Et akustik billede er et billede på lærred, trukket ud over en plade af lyddæmpende materiale, som kan fungere som dæmpende element på steder, hvor lyden runger – for eksempel en trappeopgang, en stor hall, eller et hvilket som helst rum med hårde gulve og højt til loftet.

 

Du kan også vælge, om dit billede skal leveres med svæveramme, eller om du selv vil sørge for ophæng. Billeder på lærred fra SUMOpix er nemme at hænge op – de vejer ikke det store, så selv ikke bærende vægge kan holde til et billede på lærred fra SUMOpix.

 

Når du køber billede på lærred fra SUMOpix, betaler du en yderst favorabel pris i forhold til kvaliteten. Farverne er klare og lysægte, billedet knivskarpt, og selve lærredet slidstærkt og modstandsdygtigt over for svingende temperaturer og luftfugtighed. Varen leveres inden for få arbejdsdage, og du har fjorten dages fuld returret.