Trykpriser.dk

Sælg din virksomhed uden for landets grænser

Sælg din virksomhed uden for landets grænser
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Hvis der er noget, vi danskere er kendt for ude i den store verden, så er det vores design, men bestemt også vores knowhow. Det er her, vi adskiller os fra rigtig mange andre lande, men konkurrencen derude er stadig benhård. Det, vi skal konkurrere på, er vores viden, for viden den koster. Lønninger, skatter, afgifter, udgifter og alt andet er højere her oppe mod nord, men har du det bedste produkt på markedet, så kan du sælge det i hele verden. Hvis du kan nå ud til den.

Messer i udlandet

Messer, conventions, kald dem hvad du vil, det er på mange måder vejen frem. Det er i hvert fald her, vi deltager rigtig mange steder, for vores marked ligger primært uden for landets grænser. Samtidig ønsker vi at rejse let, for det skal være så nemt og behageligt for medarbejderne, som det overhovedet er muligt.

Det kræver selvfølgelig en stand, der kan sættes op, og til resten bruger vi flyers. Det er en god, kort og præcis måde at sælge os selv på, for her kan vi koge rigtig mange fakta ned til få ord, have plads til et billede og et logo og ja, så sælger det næsten sig selv. Det er noget, alle har plads til at have med sig i deres taske eller lomme, og det er mere professionelt end kuglepenne med logo på, der nok er sjove, men ikke så forklarende og uddybende, at det gør noget.

Det er varen, der afgør indtrykket

Mangler du inspiration til, hvordan forskellige former for tryksager kan hjælpe din virksomhed, så er der hjælp at hente. Gratis hjælp vel at mærke. Vi har i hvert fald brugt tid på at overveje, hvad der ville virke for os, og det har båret frugt. Det har også medført, at vores samarbejdspartner, når det kommer til tryksager, altid er trykpriser.dk. Det har udviklet sig til et rigtig godt samarbejde, hvad end det er meget eller lidt, vi har brug for.

Selv ordrer i sidste øjeblik, hvis vi opdager, der ikke lige er flyers nok til den næste tur, er ingen hindring. Det ryger i trykken med det samme, og det giver en fleksibilitet fra deres side, der er uundværlig for vores forretning. Det er en service, der ikke kun giver glade kunder, men også tilbagevendende kunder. Vi skal i hvert fald ikke skifte dem ud for noget andet firma, sådan som vi bliver behandlet af dem.